eerste berichtje uit Nepal - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Leoniek Vaal - WaarBenJij.nu eerste berichtje uit Nepal - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Leoniek Vaal - WaarBenJij.nu

eerste berichtje uit Nepal

Door: leoniekvaal

Blijf op de hoogte en volg Leoniek

31 Juli 2010 | Nepal, Kathmandu

Hoi iedereen
Het is hier nu half 11 s morgens en heb internet in het hotelletje. Lekker makkelijk. Er kunnen makkelijk fouten instaan want het is een qwerty-toetsenbord. Eergisteren ben ik dus vertrokken richting Nepal en gisteren zijn we toegekomen. De reis is, met een klein uurtje vertraging, vlot verlopen. Ik vond het heel fijn om met Annabeth en Henk te reizen. Alleen zou het eng geweest wijn.. Aangekomen op het vliegveld ging het vlot. Maar dan de bagage. Heel spannend... Komt ie of niet? De mijne was er wel, maar die van Henk en Annabeth niet. Dat was echt balen. Daarna ontmoetten we Barath. Heel fijne man. Het hotel is goed, bed een beetje hard, maar we konden liggen. Gisteren ook Henk Veldt ontmoet en lekker wat gedronken.
Vandaag gaan we even naar Sankhu met Henk.
Smsjes moeten jullie niet meteen verwachten, want ik heb hier nauweijks tot geen ontvangst.. Dus we hopen op internettoegang e..

Nou, het gaat hier allemaal heel goed. De mensen zijn heel vriendelijk, het verkeer is een regelrechte chaos en nog geen regen gehad..

Ik moet ervan door..
Dikke kus voor iedereen

• 31 Juli 2010 - 09:09

Marc:

fijn dat je en goede reis gehad heb. en nog veel plezier. ( het regent hier vandaag, moest typen van marc)
    groetjes van marc

• 31 Juli 2010 - 10:02

Oop Jan :

Leuk je eerste verslagje te ontvangen. Geweldig dat je een goede reis hebt gehad en leuk, dat je Henk Veldt al hebt ontmoet. Eerst maar lekker bijkomen en geniet maar van de omgeving.
    Dikke kus oma EN OOP

• 31 Juli 2010 - 12:14

Je Franse "tante":

Lieve nicht,
    het zal zeker even omschakelen zijn, van de westerse beschaving naar het meer chaotische Azië, maar dat went snel hoor! Geniet van alle nieuwe indrukken en ik reken erop dat je het thuisfront regelmatig laat meegenieten van jouw avontuur.
    gros bisou,
    Ineke

• 31 Juli 2010 - 14:19

Piet:

Geweldig, het eerste berichtje te lezen, en ook nog eens niet als eerste. Deel je onderbroeken maar met Annabeth en misschien past Henk er ook een. Goed te lezen dat alles prima verloopt ook al is het de eerste echte dag in Nepal. Chaos zal je nog menig keer tegen komen. Ik heb er vandaag 50 km mountain biken opzitten met Paul,Sandra en Rob. Prachtige tocht maar wel met 3 lekke banden. Dus ook voor ons balen.
    Leoniek prettige avond nog en see you.
    Kus Pa

• 31 Juli 2010 - 19:22

JEweetwelwie ;-):

Dag nikes, ben al een beetje gerust nu ik je bericht las. leuk te horen dat alles vlot verliep en dat je toch wat morele steun hebt aan Annabeth en Henk. Ik vermoed dat je nu van je 10-daagse geniet, denk toch maar af en toe eens aan ons... nieuws van hier: Ik heb gisteren m'n eerste officiele rugbytraining gehad... en ze hebben me gebroken. Heb 4 km moeten lopen, verplicht, of niemand mocht drinken.... dusjah. vandaag kwamen Lieve en ons pa terug van koorkamp. Ze vroegen me je veel groetjes te doen en een spectaculaire reis toe te wensen! Morgen begin ik aan het zwembad bij ons ma... het word een zware week. Laat maar weten wanneer je eens kan SKypen ! Dikke kus x

• 01 Augustus 2010 - 05:01

Leoniek Vaal:

Ha leuk om al die reacties te lezen. Blijven volgen en veel reacties sturen! Dat is superleuk!